Kezdetét vette a Neutech Roadshow

 

Újra úton az utazó digitális iskola! A high-tech berendezett osztályterem-konténer új külsővel, új program tartalommal és immáron saját keréken indul újra, országjáró körútra!
A NEUTECH, azaz a Neumann Technológiai Bázis, a Kecskeméti Neumann János Egyetem szervezésében a pályaválasztás előtt álló fiatalokat szólítja meg rendkívül izgalmas, műszaki-, gazdasági-, informatikai irányú, interaktív órákkal.
Az ÖKO-Játék csapata nemcsak a teljes üzemeltetést bonyolítja, de kísérő programként a Zöld Föld fenntarthatósági tankönyv alapján szemléletformáló előadásokat is tartunk a meglátogatott iskolákban.
2 év leállás után nagy izgalommal állunk a 13 állomásos turné előtt. Első körben februárig Balassagyarmat, Salgótarján, Szolnok, Cegléd, Kiskunfélegyháza, Békéscsaba, Hódmezővásárhely, Szeged, Kiskunhalas, Baja, Paks Dunaújváros, Csongrád városok intézményeit látogatjuk meg.

Forrás: ÖKO-Játék Környezettudatos Élményprogram

 

A Roadshow-ra az Innovatív Járművek és Anyagok Tanszék oktatói is készültek 1-1 előadással, foglalkozással, melyekre várunk szeretettel minden kedves diákot!

 

 

 

 

 

 

 

Képek forrása: ÖKO-Játék Környezettudatos Élményprogram