Meghívó "A jövő közlekedése" előadásra

Vajon milyen lesz a jövő közlekedése?

A Neumann János Egyetem Innovatív Járművek és Anyagok Tanszéke most meghívja az ország kiemelkedő szaktekintélyeit, hogy elmondják nekünk, mit gondolnak az elektromos közlekedésről, napelemes rendszerekről vagy akár alternatív üzemanyagokról.

2023. január 31-én 10 órától a Neumann János Egyetem Campus Nagyelőadójában (Kecskemét, Izsáki út 5., 6000) olyan nagyágyúkat ültetünk egy asztalhoz Kun Krisztián, az IJAT Járműtechnológia Kutatócsoport-vezetője mellé, mint Mészáros Virág (a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Hidrogén munkacsoport vezetője), Dr. Zöldy Máté (a BME Tudományos főmunkatársa), Kerekes Ervin (az AVL Hungary Kft. szenior K+F projektvezetője), sőt, online Dr. Hanula Barna, a Széchenyi István Egyetem, Audi Hungária Járműmérnöki Kar volt dékánja is csatlakozik. Az esemény moderátora pedig nem más, mint Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotor-versenyző lesz.

Vegyél részt ezen a kivételes eseményen, regisztráljba.zsuzsanna@gamf.uni-neumann.hu e-mail címen a neved és NEPTUN azonosítód/szervezeti egység megadásával 2023. január 30. 9 óráig.

Várjuk szeretettel valamennyi hallgatónkat és kollégánkat az eseményre!