ABU-DZABIBAN JÁRT A SUPERMOTO

Abu-Dzabiban az EVIS (Electric Vehicle Innovation Summit) kiállításon Szabó Lóránt és Molnár Bence, illetve a MOME részéről Ruppert Dániel és Jávor Dániel kollégákkal együtt bemutathattuk az általunk tervezett és épített elektromos Supermoto-t.

Az esemény számos szakmai szereplőt, vállalatot és érdeklődőt vonzott, akik érdeklődve nézték meg a kiállított járművet.

A motor modern és dinamikus kialakítása vonzotta a tekinteteket, a kiállítás során sokan érdeklődtek a tervezési folyamatról, a technológiai részletekről és a jármű specifikációiról. Mi örömmel osztottuk meg velük az információkat, tapasztalatainkat és izgatottan beszélgettünk a jövőbeni lehetőségekről az elektromos járművek terén.

A kiállítás lehetőséget adott arra is, hogy más innovatív projektekkel és szakemberekkel találkozzunk. Az új kapcsolatok és a tapasztalatcserék inspirálóak voltak és motiváltak minket a további fejlesztésekre és kutatásokra. A visszajelzések és a pozitív fogadtatás arra ösztönöz bennünket, hogy folytassuk a munkát és még hatékonyabb elektromos járműveket építhessünk a jövőben.

Büszkék vagyunk az elért eredményekre, és hálásak vagyunk mindazoknak, akik támogattak bennünket ebben a projektben!