Munkatársi Erasmus+ út Alanyába

Az Innovatív Járművek és Anyagok Tanszék két munkatársa (Papp Klaudia, Molnár Bence) 2023. július 5. és 12. között oktatói Erasmus+ programban vehettek részt a törökországi partnerintézményüknél, az Alaadin Keykubat Üniversitesi-en, Alanyában.

Az IJAT kollégái izgalmas lehetőséget kaptak arra, hogy elmélyítsék az Alaadin Keykubat Üniversitesi és egyetemünk közötti kapcsolatokat. Az együttműködés erősítése érdekében a látogatás során mindkét fél bemutatta jelenlegi kutatási területeit és eredményeit. Ez lehetőséget adott a tudás és tapasztalatcsere számára, valamint a közös kutatási projektek és kezdeményezések megbeszélésére.

A törökországi egyetem látogatása során az IJAT munkatársai megismerhették az Alaadin Keykubat Üniversitesi kiváló oktatási és kutatási környezetét. A helyszínen személyesen is találkozhattak az ottani oktatókkal és kutatókkal, akik részletesen bemutatták intézményüket, laboratóriumaikat és kutatóközpontjaikat. Ezáltal a kollégák még jobban megismerhették a török egyetem kutatási területeit és lehetőségeit.

Az IJAT csapata hálás a lehetőségért, amelyet az Erasmus+ program nyújtott számukra, valamint köszöni a fogadó intézménynek, az Alaadin Keykubat Üniversitesi-nek a kollégák szívélyes fogadtatását, vendéglátását. A látogatás során sikerült a két egyetem közötti kapcsolatot még jobban kiépíteni, és biztosak vagyunk benne, hogy ez a partnerség hosszú távon is sikeres eredményeket hoz majd mindkét fél számára.