ILYEN VOLT A TESLA DAY

A délelőtt folyamán egy izgalmas kerekasztal-beszélgetésre került sor, ahol kiemelt vendégeink, köztük Pálinkás Attila a Tesla Owners Club elnöke, Markó Zoltán az EPA Kft. képviseletében és Sárkány Richárd kollégánk, valamint a Tesla Hungary Kft. munkatársai megosztották tudásukat, és válaszoltak diákjaink és kollégáink kíváncsi kérdéseire. A beszélgetés során számos aktuális téma került terítékre, többek között az elektromos járművek jövőbeli fejlesztési irányai és a fenntartható technológiák szerepe. A nap folyamán a terem zsúfolásig megtelt érdeklődő hallgatókkal és kollégákkal, ami igazán közösségi hangulatot teremtett.

A délután további izgalmakat tartogatott, a szerencsés résztvevőink Tesla ajándékokat nyerhettek, ezenkívül a látogatók megcsodálhatták a Tesla Model 3 és Model Y modelleket. A járművek nemcsak megtekintésre álltak rendelkezésre, hanem az érdeklődők részt vehettek tesztúton is, hogy maguk is megtapasztalhassák az elektromos autózás élményét.


Köszönjük a Tesla Hungary Kft.-nek, hogy ilyen felejthetetlen élménnyel gazdagították az egyetemi életünket, és köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljött és részese volt ennek a különleges napnak. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy elősegítsük a technológiai innovációkat és támogassuk diákjaink tanulmányait a jövő járműveinek és technológiáinak megismerésében.