TEDx Salon a Neumann János Egyetemen

Kíváncsi vagy, hogy milyen lenyűgöző újdonságokat rejt a hidrogéntechnológia világa? Nos, ne keress tovább! Április 17-én izgalmas eseménynek lehettünk részesei, amikor stílusteremtő módon rendezte meg a Hidrogéntechnológiai Tudásközpont a TEDx John von Neumann University Salon első alkalomát, ami a H2 Evolution: Hungary’s Hydrogen Journey & Global Tech Frontiers címet viselte.

A panelbeszélgetés-sorozat során két szekcióban mélyedtünk el a hidrogéntechnológia legfrissebb trendjeiben és előrelépéseiben. Hazai és nemzetközi szakértők osztották meg gondolataikat és tapasztalataikat, így garantáltan széles látókörű és inspiráló tartalmat kínáltunk mindenkinek! Az esemény során megismerhettük a hazai energetika legújabb trendjeit és kihívásait, valamint betekintést nyerhettünk a hidrogénenergetika jövőbeli terveibe. Nemzetközi kitekintésként olyan szakembereket köszönthettünk, akik Hollandiától Dél-Koreáig képviselték a legfrissebb tudást és innovációt. Az eseményt pedig egy izgalmas hidrogénjármű bemutatóval zártuk, ahol a résztvevők szemügyre vehették a jövő technológiáját! 

A Hidrogéntechnológiai Tudásközpont vezetője, Kis Dávid szerint az esemény sikere egyértelműen azt mutatja, hogy az ilyen jellegű tudománynépszerűsítő eseményekre óriási igény van!

Ha esetleg lemaradtál volna az eseményről, ne aggódj! Itt megnézheted a legjobb pillanatokat, és csatlakozhatsz a hidrogénreformációhoz: 

 

 

 

Ne hagyd ki a jövőt! Csatlakozz hozzánk és legyél részese a hidrogénforradalomnak!